(Knie) revalidatie

Welkom op deze pagina over (knie) revalidaties! Waarschijnlijk ga je binnenkort geopereerd worden, ben je nu bezig met het herstel of ben je na een lange revalidatie nog op zoek naar je vorm. Mogelijk loop je tegen mentale kwesties aan. Logisch, want het is vaak een intensief traject. Er wordt zowel fysiek als mentaal veel van je gevraagd en bovendien is ieder persoon en elke knie anders. Aan het fysieke aspect besteed je waarschijnlijk samen met je fysio al veel tijd, maar hoe vaak ben je bewust bezig met het mentale aspect van je revalidatie?

Om sterker uit je revalidatie te komen heb ik een programma opgesteld waarbij de focus ligt op het mentale aspect van herstel. Hierin gaan we het onder andere hebben over:
– Hoe je invloed kunt uitoefenen op gedachten en gevoel
– Hoe je gedurende je gehele revalidatie succeservaringen blijft opdoen
– Hoe mentaal trainen bijdraagt aan je fysieke herstel

Aan de hand van een basis of intensief traject help ik je graag door je revalidatie heen. Bij vragen, neem gerust contact op via het contactformulier!

Basistraject – €285
3 (online) sessies1 + gebruik van werkboek + WhatsApp support tussen de sessies in.

Intensief traject – €575
7 (online) sessies1 + gebruik van werkboek + WhatsApp support tussen de sessies in + groepssessies voor het uitwisselen van ervaringen2

1Sessies kunnen zowel online als face-to-face plaatsvinden. Voor face-to-face afspraken worden vanaf een straal van 10 km vanaf Leiden reiskosten gerekend van €0,29 per kilometer.

2Alleen mogelijk wanneer er meerdere deelnemers tegelijkertijd deelnemen die voor deze mogelijkheid openstaan.