Diensten

Individuele begeleiding in sport
Heb je snel last van spanning? Merk je dat je vaak wordt afgeleid op het moment dat je gefocust wil zijn? Lukt het op een training wel en in een wedstrijd niet? Ik ga graag samen met jou aan de slag om je te helpen in waar je tegenaan loopt. In een persoonlijk traject van individuele begeleiding zorgen we er samen voor dat je steeds beter wordt in wat je doet.

Individuele begeleiding draait voornamelijk om 1-op-1 sessies waarbij jij in het middelpunt staat. Gesprekken zijn nodig om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen, maar vervolgens gaan we juist in de praktijk aan de slag. Aan de hand van praktische handvatten proberen we jouw mentale weerbaarheid te verbeteren zodat je je optimaal kunt presteren.

Teambegeleiding
Daarnaast bied ik ook begeleiding voor het verbeteren van teamprestaties. Voldoet een team niet aan de verwachtingen maar weet je als coach het tij niet te keren? Graag geef ik ondersteuning bij het stellen van doelen of werken we aan communicatie of sfeer binnen het team. Het uitgangspunt is hierbij dat zowel een team- als een individu zich ontwikkelt & daarom zijn deze trajecten in de praktijk vaak op maat gemaakt. Neem gerust contact op om te vragen wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Workshops & interactieve sessies
Tot slot ben ik ook bereid om workshops of interactieve sessies te verzorgen. Wordt er een event georganiseerd, zoals een sponsorbijeenkomst of een informatieavond, en ben je nog op zoek naar een inspirerend onderwerp? Ik vertel graag op een enthousiaste manier over de raakvlakken tussen sportpsychologie en optimaal presteren op zakelijk gebied. Eerder heb ik dit gedaan bij bedrijven, sportverenigingen en onderwijsinstellingen.

Workshops zullen vooral in het teken staan van praktische handvatten. Het delen van kennis en het vertalen hiervan naar praktijksituaties is belangrijk gedurende een workshop. Afhankelijk van de beschikbare tijd wordt er een balans gemaakt tussen informatievoorziening en het daadwerkelijk zelf aan de slag gaan.