Gang van zaken

Individuele begeleiding
Om elkaar beter te leren kennen, voeren we vooraf een gratis, telefonisch gesprek. Als dan blijkt dat dit is wat je zoekt, plannen we het vervolg in. Omdat ik van mening ben dat een eenmalige sessie weinig oplevert, werk ik in trajecten.

– Kort traject (intake + 2 sessies).
€ 285,-

– Middel traject (intake + 5 sessies).
€ 525,-

– Lang traject (intake + 10 sessies).
€ 850,-

Extra info:
– Sessies kunnen zowel online als face-to-face plaatsvinden. Wat jou het beste uitkomt of wat je het liefst hebt!
– Over 1-op-1 sessie wordt geen percentage van 21% BTW gerekend.
– We kunnen een afspraak maken in Leiden, maar ook op een door jou gekozen locatie. Bij afspraken op locatie buiten een straal van 10km van Leiden, geldt een reiskostenvergoeding van €0,29 per kilometer.
– Begeleiding door een sportpsycholoog wordt helaas door zorgverzekeraars nog niet vergoed.
– Als blijkt dat er iets speelt waardoor je andere psychologische behandeling nodig hebt, gaan we op zoek naar een geschikte collega in de geestelijke gezondheidszorg.

Teambegeleiding
Als je geïnteresseerd bent in teambegeleiding, neem dan gerust contact met mij op. Afhankelijk van de behoeften en mogelijkheden, kijk ik graag geheel vrijblijvend wat ik voor jullie kan betekenen.

– Bij afspraken op locatie reken ik buiten een straal van 10km van Leiden een reiskostenvergoeding van €0,29 per kilometer.

Workshops en lezingen
Laat ook gerust (en vrijblijvend) weten wat de behoeften en mogelijkheden zijn voor workshops of lezingen. Normaalgesproken reken ik een tarief van €350 per dagdeel. Voorbereidingstijd is hier al bij inbegrepen.

– Bij afspraken op locatie reken ik buiten een straal van 10 km van Leiden een reiskostenvergoeding van €0,29 per kilometer.