Disclaimer

www.postsportpsychologie.nl is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in sport- en prestatiepsychologie, die kennis willen nemen van en/of contact willen opnemen met Wendy Post, Sportpsychologie & prestatiecoaching.

Inhoud van de website
De website en de informatie daarop zijn met zorg samengesteld. Het is gebaseerd op huidige inzichten en kan zonder aankondiging worden gewijzigd.Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van de website? Neemt u dan contact op.

Functioneren van de website
Wendy Post, Sportpsychologie & prestatiecoaching kan geen garanties geven met betrekking tot het foutloos functioneren van deze site.

Informatie van derden
Op deze site wordt verwezen naar informatie van derden. Die informatie is niet nader beoordeeld op juistheid, volledigheid of actualiteit. Wendy Post, Sportpsychologie & prestatiecoaching aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Aan de geboden informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies.

Gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Uw bezoek aan deze website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de wettelijke regels en het privacyreglement. Deze website is voor persoonlijk gebruik. Teksten en afbeeldingen van deze website mogen niet worden overgenomen of vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wendy Post, Sportpsychologie & prestatiecoaching.